Voorbereiding
Door: Peter & Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne & Peter
18 September 2011 | Nederland, Oudkarspel
Het visum hebben we ook al was dat nog even spannend, het aangetekende stuk met onze pasporten was zoek en uiteindelijk teruggevonden in Limburg.
Met de nodige vertraging is het toch nog bij ons afgeleverd en we zijn dus gereed voor het vertrek.
Nu alleen nog even een paar nachtjes slapen en dan……………………China here we come.
18 September 2011 - 19:00
Maud:
Hoi Peter en Yvonne,
Ook deze reis wil ik graag digitaal volgen en kijk dan ook uit naar jullie eerste reisverslag.
Ik wens jullie heel veel plezier, en een hele goede reis!
Groetjes Maud -
19 September 2011 - 15:39
Hanny En Rik:
Hoi Peter en Yvonne,
We gaan jullie weer met veel belangstelling volgen.
Wij zijn momenteel op vakantie bij een zusje van Hanny in Zweden. Beetje klussen en verder veel wandelen en vissen. Dat was althans de bedoeling. Na een paar dagen ben ik met mijn linker been blijven hangen op een traptree. Nu van de quadriceps 2 spieren volledig afgescheurd en 1 bijna volledig. Ben hier geopereerd en "loop" nu in een brace. Deze moet 8 weken blijven zitten, daarna nog 3 maanden revalidatie. Geen goed vooruizicht dus.
Ik hoop dat jullie meer geluk hebben.
Groetjes en een heel fijne vakantie toegewenst -
19 September 2011 - 20:32
Annie Apperloo:
Hoi Yvonne en Peter
Nou spannend hoor, kunnen jullie nog wel slapen???
Nou geniet in ieder geval maar alvast van de laatste voorbereidingen en alvast een hele goede reis en een fijne vak. voor straks
Gr Leo en Annie -
28 September 2011 - 07:03
André, Kitty En Lian:
Peter &Yvonne,
28 September 2011 - 19:46
John En Ingrid:
Ai, dat is inderdaad wel even spannend met zo'n visumaanvraag! Nog 3 nachtjes slapen en dan begint jullie avontuur! We gaan jullie reis natuurlijk met heel veel plezier volgen en zijn benieuwd naar jullie ervaringen. We wensen jullie alvast een fijne vlucht naar Beijing.