Thuisreis en thuiskomst
Blijf op de hoogte en volg Yvonne & Peter
23 November 2012 | Nederland, Oudkarspel
Dit zou betekenen dat we veel te vroeg op het vliegveld zijn en daar moeten wachten.
We weten het te rekken tot 08.00 uur met een bak koffie maar dan moeten we toch echt weg als we geen ruzie willen hebben met de chauffeur en naar het vliegveld moeten lopen.
We vliegen om 09.40 van Christchurch naar Auckland waar we moeten overstappen op de vlucht naar Kuala Lumpur.
Aangekomen in Kuala Lumpur moeten we hier 5 uur wachten op onze vlucht naar Amsterdam.
Het is weer een lange en vermoeiende vlucht en we proberen wat te slapen en anders maar weer een filmpje kijken of een spelletje spelen op het interactieve entertainment setje in de stoel voor je.
Aangekomen op Schiphol kunnen we snel door de douane en buiten staat Eric al te wachten om ons naar huis te brengen.
Vervolgens hebben we beiden een week nodig gehad om weer een beetje te acclimatiseren en te wennen aan het tijdverschil en het ritme in Nederland.
Zo dat was de vakantie 2012, ik kijk al weer uit naar onze vakantie in 2013 en begin maar vast met plannen.