Gereed voor vertrek
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Yvonne & Peter
18 Oktober 2014 | Nederland, Oudkarspel
Vanochtend via internet ingecheckt en de boarding passen geprint.
Vervolgens Bono naar het dierenpension gebracht, hij ging vrolijk mee en keek niet meer naar ons om, ook hij is dus met vakantie.
Morgenochtend om zeven uur worden we opgehaald door Roel en naar Schiphol gebracht.
Het geplande vertrek is om elf uur met KLM vlucht KL0535 met aankomst om half elf in de avond in Entebbe.
Vervolgens overnachten in Kampala en dan begint maandag onze rondreis.
Als er internet is zullen we weer proberen om een ieder op de hoogte te houden van onze belevenissen.
19 Oktober 2014 - 10:54
Oma En Rob:
Als het goed is zitten jullie nu in het vliegtuig en is de reis begonnen .
Nogmaals goede reis gewenst en veel plezier.
19 Oktober 2014 - 22:49
Annie Apperloo:
Fijne vakantie, ben benieuwd naar jullie verhalen
groetjes Annie -
19 Oktober 2014 - 23:43
Wil En Ton:
Een hele fijne vakantie!
We hopen jullie te kunnen volgen via internet.
Veel plezier met z'n viertjes. -
20 Oktober 2014 - 08:17
Dirk Laninga :
fijne vakantie -
20 Oktober 2014 - 20:05
Edwin EnTineķe:
Hallo luitjes.
Wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe met zn allen.
Wij gaan jullie weer volgen, zijn benieuwd naar jullie mooie verhalen. -
20 Oktober 2014 - 22:19
Mine:
Beste mensen,
ik wens jullie een fantastische tijd in Oeganda. Ben ongelofelijk benieuwd naar jullie verhalen (ben ook een beetje jaloers) -
02 November 2014 - 00:20
Angelique Nota:
Hallo luitjes.
Inmiddels zit er al een groot deel op en gaan jullie morgen/vandaag aan het grote werk beginnen: de gorilla's!
Ik hoop dat jullie geluk hebben en een grote silverback tegenkomen en daar dan ook nog mooie foto's van kunnen maken.
Yvonne.....groetjes van Sieglien, Jannie B., Jannie L, Irene, Jill en nog een paar mensen. De reünie was weer gezellig, een echte ouderwetse Indische rijsttafel Marinestijl en ook nog eens uitzonderlijk goed weer .....we hebben buiten gezeten in onze korte mouwtjes en dat op 31 oktober! Wel viel de opkomst voor wat betreft onze jaargangen tegen, Armanda, José en nog een paar bekenden waren er niet.
Dat was het voor vandaag, ik hoop dat jullie in de gelegenheid zijn om nog het een en ander te posten, ik kijk uit naar die mooie verhalen en foto's die hier altijd te vinden zijn.
Goede reis verder, veel plezier, en voorzichtig aan.
Groetjes, Angelique.